Skip to content

Debitori

În viață pot apărea și astfel de momente Hai să găsim soluții împreună

1 facturi neplatite

Datoriile acumulate din motive obiective au soluții obiective

Cel mai probabil vă aflați pe această pagină în urma primirii unei notificări privind o acțiune de recuperare a unei datorii. Iar faptul că vă aflați aici vă situează deja cu un pas mai aproape de ieșirea din acest impas. Spunem asta în baza convingerii pe care ne-am format-o în cei peste 22 de ani de experiență în recuperea de creanțe și anume că majoritatea persoanelor care înregistrează datorii nu o fac din rea intenție ci, de cele mai multe ori, din motive obiective.

2 Reactie rapida

Amânarea nu este o soluție!

Rolul nostru este să oferim soluțiile optime pentru depășirea acestui impas. Dacă ați primit un telefon sau o scrisoare de la noi, vă rugăm să ne contactați. Cu cât ne contactați mai devreme, cu atât mai repede vă putem ajuta. Cu cât știm mai multe despre situația dvs., cu atât mai mult vă putem ajuta.

3 Mediator

Suntem specialiști în soluționarea datoriilor

Când băncile, societățile de leasing sau alți creditori nu mai au resursele necesare pentru colectarea debitelor, ele pot angaja agenții specializate în colectări creanțe care să acționeze în numele lor. Datoria este încă a dumneavoastră și trebuie achitată. Dreptul de a colecta creanța a fost transferat către noi DM International Collection și scopul nostru este să colaborăm pentru a vă ajuta să achitați datoriile într-un mod care este ușor de gestionat pentru dumneavoastră.

4 Colaborare

Cooperarea și dialogul sunt cheile soluționării rapide a situației în care vă aflați

Deși compania noastră a fost angajată de creditorul care vă solicită plata unei datorii, ne dorim să porniți de la gândul că toate părțile implicate în această situație au un obiectiv comun, acela de a închide datoria cu cât mai puține bătăi de cap. Cooperarea și dialogul cu expertul DM International Collection, care are același scop cu dumnevoastră, sunt cheile soluționării amiabile și eficiente a situației, evitând astfel litigiile și costurile aferente.

5 Contact

 Noi vă punem la dispoziție cei peste
22 ani de experiență vastă.
Dvs. contactați-ne!

0752.158.770