Skip to content

Servicii

Managementul creanțelor

Managementul creanțelor

Această activitate presupune externalizarea către DM International Collection a procesului de colectare debite. Procedura colectării debitelor se desfășoară în prima fază doar pe cale amiabilă, astfel încât să nu fie deteriorate ralațiile de afaceri cu clienții dumneavoastră și, în cazul în care nu se obțin rezultatele scontate, se va proceda la recuperarea pe cale judiciară.

Reposesie Bunuri

Reposesie Bunuri

DM International Collection are o bogată experiență în recuperarea bunurilor mobile și imobile, ce au făcut obiectul unor contracte de leasing sau care sunt aduse în garanție de debitor ori sunt identificate în patrimoniul debitorului, în cadrul executării silite.

Asistență Juridică

Asistență Juridică

Aplicăm cu precădere procedurile amiabile în majoritatea cazurilor dar, atunci când se impune, asigurăm şi efectuarea tuturor procedurilor în vederea obţinerii unui titlu executoriu împotriva debitorului, executare silită, insolvenţă şi plângeri penale.

Depozitarea bunurilor recuperate

Depozitarea bunurilor recuperate

Pentru a oferi un plus de valoare și eficiență serviciilor noastre, deținem un parc auto unde, sub stricta supraveghere video și a agenților de pază, pot fi depozitate / parcate bunurile recuperate.

Depozitarea poate fi făcută pentru termene agreate de la caz la caz, în funcție de situația specifică a fiecărui client sau proiect de recuperare creanțe. 

Asistență Logistică

Asistență Logistică

Alături de colaboratorii noștri, putem efectua orice fel de transport, de la mărfuri generale până la transporturi agabaritice și oferim servicii de asistență logisitică pentru orice activitate conexă transportului (demontare, dezasamblare, ambalare, încărcare, descărcare, depozitare, etc).

Capitalizăm astfel pe o bogată experiență logistică, pe care am acumulat-o în cei peste 17 ani de activitate.

Vânzarea bunurilor recuperate

Vânzarea bunurilor recuperate

Pentru a veni în sprijinul pertenerilor noștri, asigurăm servicii de vânzare a bunurilor recuperate, astfel încât să urgentăm procesul de recuperare a debitelor.